Wil Gressie is de man achter Precies Interieur. Hij begon in 1980 als 16 jarige bij een restauratieaannemer die hem het vak van timmerman bijbracht. Zijn leermeester stelde hoge eisen waardoor hij het ambacht goed onder de knie kreeg. Als snel mocht hij dan ook zelfstandig klussen doen en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Later kwamen hier speciale opdrachten bij.

Na deze gedegen opleiding stapte Gressie over naar een organisatie in Den Haag, die verschillende monumentale panden in beheer heeft. Gressie onderhield de panden maar bracht ook verbeteringen aan, vaak naar eigen ontwerp. Hij zorgde voor lambriseringen met bossingpanelen, radiator/airco-ombouwen, klantenbalies en keukens.

Werken voor een baas is prima maar het zelfstandig ondernemerschap lonkte. Daarom startte Gressie in 2007 zijn eigen bedrijf: Precies, maatwerk in interieur en betimmeringen. Het leuke aan zijn werk vindt hij het persoonlijke contact met de klant: meedenken over het oplossen van problemen in en om het huis, een plan maken en vervolgens de bedachte oplossing geheel naar wens van de klant uitvoeren.

  • Wil Gressie
  • Wil Gressie
  • Wil Gressie
Doorlichtkast

Wilt u ook een mooie doorlichtkast?

Of heeft u intresse in een ander op maat gemaakt project? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte.

Contact