Heeft u wel eens bedacht dat u misschien meer tijd op het werk doorbrengt dan met uw partner? Reden te meer om ervoor te zorgen dat u, maar ook uw personeel, zich ook op het werk prettig voelt. Dat kan door een sfeervolle inrichting, een aangename ontvangstbalie of gezellige personeelskantine. Zo maar wat voorbeelden die je uit een catalogus kunt bestellen maar ook op maat kunt laten maken. En daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Of het nu gaat om een vitrinekast, een scheidingswand met kastruimte of een slim ingericht kantoor, wij kunnen het maken. Als u daar prijs op stelt, zelfs met het bedrijfslogo in de deurtjes of wanden. Samen denken we na over een inrichting die aansluit bij uw wensen en de sfeer in uw bedrijf.

Werkwijze

Een eerste afspraak maak ik bij voorkeur op uw bedrijf. Ik krijg dan een indruk van het type bedrijf, de ruimte waarin het werk moet komen en de sfeer in en om het pand. Besluit u na dit eerste gesprek met mij in zee te gaan, dan werk ik uw wensen uit in een offerte. In een tweede ontmoeting lopen wij samen met u de offerte door en brengen eventueel aanpassingen aan. Wanneer u besluit mij de opdracht te gunnen, maken wij een planning voor uitvoering van de werkzaamheden.

Achtergevel

Wilt u ook een mooie achtergevel?

Of heeft u intresse in een ander op maat gemaakt project? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte.

Contact